W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z serwisu lublin.eu oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.Zamknij

Drukuj stronę do PDF Artur Hofman

Imie: Artur
Nazwisko: Hofman
Płeć: mężczyzna
Profesja: reżyser teatralny

W 1992 ukończył studia na Wydziale Reżyserii PWST w Warszawie.

Spektakle:
* 1996 - WSPOMNIENIA NIEBIESKIEGO MUNDURKA Adaptacja, Reżyseria,
* 1996 - SKĄD TO ZWIERZĘ W OPERZE Reżyseria,
* 1995 - KRÓLEWNA Z LEŚNEJ KRAINY Reżyseria,
* 1994 - GOŚĆ OCZEKIWANY Reżyseria,
* 1994 - CALINECZKA Reżyseria,
* 1993 - MARMUR Reżyseria,
* 1992 - KSIĘGA KRZYSZTOFA KOLUMBA Reżyseria,
* 1991 - STRAŻNIK w 4 X REŻYSER Autor, Reżyseria, Scenariusz,

Filmografia:
* 2002 - LATAJĄCA KARETKA Scenariusz, reżyseria
* 1982 - AUSTERIA Obsada aktorska,
* 1979 - GWIAZDY NA DACHU Obsada aktorska,
* 1979 - DYBUK Obsada aktorska,
* 1979 - DAVID Obsada aktorska,

Wydarzenia (53) zobacz wszystkie

08-02-2015 17:00
07-02-2015 18:00
06-02-2015 18:00
05-10-2014 17:00
04-10-2014 18:00
10-11-2013 17:00
09-11-2013 18:00
07-04-2013 18:00
08-03-2013 18:00