Drukuj stronę do PDF Sprawozdanie z konsultacji projektu Programu współpracy z organizacjami pozarządowymi na rok 2019

10.10.201809:09

Zapraszamy do zapoznania się z raportem z konsultacji z organizacjami pozarządowymi i podmiotami wymienionymi w art. 3 ust. 3 ustawy o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie w przedmiocie projektu dokumentu Programu współpracy Gminy Lublin z organizacjami pozarządowymi na rok 2019.

Konsultacje trwały od 8 sierpnia 2019 r. do 19 września 2018 r. Program współpracy wyznacza katalog działań, które będą w kolejnym roku realizowane przez Miasto Lublin wspólnie z organizacjami pozarządowymi. W dokumencie tym wskazane są zasady przekazywania środków finansowych do organizacji pozarządowych, cele oraz obszary współpracy niefinansowej.

Konsultacje miały formę pisemnego wyrażania opinii oraz bezpośredniego zgłaszania uwag podczas otwartych spotkań. Opinie można było zgłaszać w formie elektronicznej na adres e-mail: konsultacje@lublin.eu lub w formie papierowej, składając pismo w jednym z lubelskich Biur Obsługi Mieszkańców lub w Biurze Partycypacji Społecznej na ul. Przechodniej 4 (Pałac Parysów) w terminie do 19 września 2018 r.

raport z konsultacji Programu Współpracy 2019.docx
raport z konsultacji Programu Współpracy 2019